banner1
nzkjx.1
nz4
nz3
nz22

Kenapa Pilih Kita?

Fokusake nyedhiyakake layanan sing paling apik lan piranti kualitas dhuwur

 PSA & VPSA OXYGEN PLANT

PSA & VPSA OXYGEN PLANT

Kanggo Panggunaan Medis lan Industri Rumah Sakit, Kemurnian Oksigen 93-95%, Otomatis Lengkap lan Efisien Dhuwur, Kalebu Kompresor Udara, Sistem Pemurnian Udara, Generator Oksigen, Booster Oksigen & Manifold Isi, Spare Parts

PSA NITROGEN & LIQUID NITROGEN PLANT

PSA NITROGEN & LIQUID NITROGEN PLANT

Peralatan Produksi Nitrogen Gas & Cairan, Kontrol Cerdas PLC, Teknologi Adsorpsi Swing Tekanan, Regenerasi Saringan Molekul Karbon Kanthi Kemurnian 99,99%, Kanggo Proteksi Pangan, Panggunaan Industri

CRYOGENIC AIR SEPARATION

PEMISAH UDARA CRYOGENIC

Kemurnian Luwih saka 99.6%, Gas & Cairan Oksigen & Nitrogen & Argon Lini Produksi Lengkap, Sistem kontrol Intelligent DCS, Tujuan Konsumsi Daya Kurang, Kanggo Panggunaan Medis & Industri

Intelligent control valve

Katup kontrol cerdas

Katup kontrol listrik, katup kontrol pneumatik, katup sing dioperasikake dhewe Fitting sing disesuaikan, miturut panjaluk pribadi sampeyan

Babagan Kita

Hangzhou Nuzhuo Technology Co., Ltd.

Hangzhou Nuzhuo Technology Co., Ltd. wis setya ing bidang kontrol proses, nggabungake R&D, produksi lan dodolan, produk kasebut akeh digunakake ing petrokimia, tenaga listrik, metalurgi, medis, energi lan lapangan liyane.Perusahaan nyedhiyakake rong kategori produk kanthi garansi 1 taun.Produk utama yaiku piranti pemisah udara, kalebu teknologi pressure swing adsorption (PSA) oksigen/nitrogen generator, Vacuum Pressure Swing Adsorption (VPSA) mesin pemurnian oksigen ...

Kategori produk

Fokusake nyedhiyakake layanan sing paling apik lan piranti kualitas dhuwur